Euro Horse IT

Tillverkning av hemsidorEuro Horse itINTERNATIONELL WEBBYRÅ – VI HJÄLPER DIG VART DU ÄN BEFINNER DIG

Vi erbjuder dig och ditt företag  tjänster inom webb och grafisk design; såsom hemsida, logotyper, grafisk profil, sociala medier och foto. Vi erbjuder även löpande drift av din hemsida och webbshop.Effektiv marknadsföring med stort fokus på ökad lönsamhet, både i Sverige och internationellt.


Professionella hemsidor till rimligt pris

När Euro Horse IT startade var det dyrt att köpa hemsidor. Inte många hade råd. Men det ville vi råda bot på. Alla skulle ha råd att skaffa en hemsida. Och med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer tog sig Euro Horse IT snabbt in på marknaden för hemsidor. Nu fick småföretagen ett tryggt och prisvärt alternativ för att skapa en egen hemsida och marknadsföra sig på webben. Så är det än idag.


Hemsida med professionell och modern webbdesign.

En egen webbplats kan innebära allt från nya, stora affärsmöjligheter till ett nytt sätt att kommunicera. Då ska du givetvis välja leverantör av både webbhotell och webbdesign med största omsorg. Från oss får du hjälp med båda delarna, du väljer själva lämpliga funktioner och ambitionsnivå.


Hemsida på internet

Den globala användningen av Internet genomgår en explosionsartad utveckling. Miljarder människor världen över använder sig utav Internet regelbundet. Nya kontakter knyts såväl nationellt som internationellt, vilket i sin tur skapar nya möjligheter för den som är öppen för förändring och villig att ta till sig den nya tekniken. Du får hjälp att utnyttja Internet på ett sätt som gör din verksamhet mer lönsam,  effektiv och attraktiv.


Produktion av hemsida

Vi tar hand om hela produktionen och hjälper till med allt från layout, sökordsoptimering och utformning till registrering av domän, e-posthantering och  webbhotell.


Tillverkning av hemsidor

Vi skapar och bygger professionella, snygga och billiga hemsidor åt företag, föreningar och privatpersoner.


Öppna butik på internet

Vi erbjuder även webbshop. Idag har vi många kunder över hela landet. Förutom hemsidor erbjuder vi nu även e-handelslösningar. Och vad du än väljer så hjälper våra proffsiga webbdesigners dig med en personlig lösning som passar din verksamhet.


Hur ska du ta din verksamhet till nästa nivå?

Med en ny och modern hemsida kommer du ifatt eller närmar dig dina största konkurrenter.


Vi hjälper dig få fler kunder

Funderar du på att köpa hemsida? Hos oss kan du köpa hemsida eller starta webbshop till ett fast pris med den senaste tekniken. Du får en framtidssäker hemsida till ditt företag med både hög konverteringsfrekvens och goda expansionsmöjligheter.


Få nya kunder via hemsidan. Vi skräddarsyr alltid hemsidan efter just dina behov. Med maximalt engagemang, djupgående kunskap & en webbdesigner som bryr sig får du en professionell hemsida att företräda ditt företag. Är du ute efter att köpa en riktigt säljande, snygg hemsida? Beställ från oss – 100% nöjd kund garanti!


Hemsida och webbshop

Vi erbjuder kompletta leveranspaket för dig som vill köpa hemsida eller starta webbshop till fast pris.

Euro Horse webbdesign samarbetar med designers och programmerare runtom i landet och siktar på att leverera funktionella och stilrena hemsidor, anpassade till datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Vi är stolta över att utnyttja dagens moderna teknik, bl.a. responsive web design och senaste program.Tillsammans blir det en oslagbar hemsida till dig eller ditt företag.


Sökordsoptimering

Utöver webbdesign erbjuder vi sökmotoroptimering för att hjälpa ditt företag synas i google, grafisk design för reklam och konsultation inom konverteringsoptimering.

Vi tillämpar aldrig konstiga avtalsvillkor eller bindingstider, det ska vara enkelt, kundvänligt och prisvärt att anlita oss.


Hemsida till företag, förening, organisation eller privatperson.

En professionell och lättmanövrerad hemsida är ett måste för såväl stora som små företag. Varje dag söker miljontals människor efter information på internet.


Ett  företags närvaro på internet.

Syns man inte finns man inte


Priser på hemsidor

Tiden då hemsidor var både dyra att skapa och tidskrävande att administrera är förbi. Många tekniska framsteg har gjorts på internetfronten de senaste åren, och det har i sin tur gjort att det idag är förhållandevis billigt att som företag, förening eller till och med privatperson att äga sin egna hemsida.


Hemsida


Hemsida till fast pris för privatperson eller företag.Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt företag med personlig design. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.Hemsida-Proffs


Hemsida till fast pris för företag, organisation eller förening.

Ett paket till mindre,  mellanstora och stora företag. Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt företag med personlig design. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.

Hemsida-Webbshop


Hemsida med webbshop för ökad försäljning.Du får en komplett hemsida med butik på internet speciellt anpassad för ditt företag med personlig design. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.

Alla hemsidor som vi tillverkarÄr moderna med mobilanpassade sidor och sökmotoroptimering.Letar du efter en webbyrå  som värdesätter långsiktiga kundrelationer, förstår hela kedjan i ett webbprojekt från strategi och kreativ idé till teknisk realisering – och som dessutom är trevliga att jobba med? Våra medarbetare hör till de vassaste i branschen, och vi rekryterar medvetet människor med olika bakgrund från både beställarsidan och byråsidan.

Mobilanpassad hemsida


För att optimera trafiken på din webbplats bör du tänka ett steg längre – mobilanpassa din hemsida och gör den på så vis tillgänglig för tusentals besökare på mobila enheter! Mobilsurf och användandet av mobila enheter har ökat markant under de senaste åren och idag besöker vi allt fler hemsidor och sociala medier genom mobila enheter. Vi kan av egen erfarenhet konstatera att det både är besvärligt och primitivt att besöka hemsidor från surfplatta och mobil om de inte är mobilanpassade. I vissa fall kan en del hemsidor inte visas alls på mindre skärmar och andra inläsningssystem, delvis på grund av att storleken inte är hanterbar för smartphones och delvis för att vissa webbsidor bygger på flash, som många av de telefoner som används idag saknar stöd för


Sökmotoroptimering


handlar om att du ska synas framför dina konkurrenter när någon söker efter det du erbjuder. Det är ju din webbplats besökarna ska hamna på.

Tricket är att arbeta med sökmotoroptimering på rätt sätt och långsiktigt.

Modern hemsida


Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag, stora som små, snabbt och prisvärt

Utifrån era krav och önskemål arbetar vi tillsammans fram en ny hemsida som hjälper er uppnå era mål och tillfredsställa era målgrupper på bästa sätt.


Hemsidans design är viktig för att skapa förtroende och ge besökarna rätt känsla. Magkänslan är avgörande för när en besökare bedömer ett företag på nätet. Budskap i bild och text i rätt form ska samverka med funktion och göra besöket på er nya hemsida så enkelt och behagligt för era besökare som möjligt.

E-handel


VAD BÖR MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN SKA STARTA EGEN WEBBUTIK?

Det är lätt att starta en webbutik, men vad är det som gör det till en framgångsrik webbutik? Det är olika, för någon innebär det ekonomisk framgång, för en annan en trevlig hobby och erfarenhet, en tredje kanske känner sig framgångsrik genom att erbjuda kunderna god service. Tänk igenom vad som är viktigt för dig och vad du vill uppnå med din webbutik.

Synas bättre på internet


Produktion av hemsidor


Vi tar hand om hela produktionen och hjälper till med allt från layout, sökordsoptimering och utformning till registrering av domän, e-posthantering och  webbhotell.


Den globala användningen av Internet genomgår en explosionsartad utveckling. Miljarder människor världen över använder sig utav Internet regelbundet. Nya kontakter knyts såväl nationellt som internationellt, vilket i sin tur skapar nya möjligheter för den som är öppen för förändring och villig att ta till sig den nya tekniken. Du får hjälp att utnyttja Internet på ett sätt som gör din verksamhet mer lönsam,  effektiv och attraktiv.Vi skapar och bygger professionella, snygga och billiga hemsidor åt företag, föreningar och privatpersoner.

Effektiv E-handel


Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem och tjänster som gör det enkelt för företag att bedriva lönsam e-handel.  Att automatisera hela processen - från marknadsföring, orderläggning och betalning till leverans - är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.


Ett smart e-handelssystem som optimerar hela affärsprocessen.

Effektiv E-handel är en helhetslösning, där varje funktion och modul konkret hjälper e-handlaren att uppnå högre lönsamhet eller ökad försäljning.
HÖGRE LÖNSAMHET


genom integration av hela e-handelskedjan från orderläggning till leveransÖKAD FÖRSÄLJNING


genom modern Internet-marknadsföring och merförsäljningsmodulerEFFEKTIV MARKNADSFÖRING


Idag är sökmotorer det vanligaste hjälpmedlet för konsumenter som vill hitta produkter på nätet. Webbshopen utvecklas kontinuerligt för att följa hur moderna sökmotorer rankar och hittar webbsidor samt integreras med aktuella trender inom sociala medier.
SökmotoroptimeringFÅ FLER KUNDER OCH BESÖKARE TILL DIN HEMSIDA MED SÖKMOTOROPTIMERING.


Till skillnad från traditionell annonsering bygger sökmotoroptimering på att de kunder som redan aktivt söker efter tjänster likt era hittar just er hemsida lättare. Vi målsätter alltså en köpstark kundkrets och ser till att din hemsida ligger i toppen av de möjliga resultaten.

Sökordsoptimerad hemsida


Vi bygger alltid hemsidor som är sökmotoroptimerade i grunden, vilket underlättar synligheten i sökmotorerna.

Vill du ha hjälp att synas bättre i google? Då är sökmotoroptimering det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest effektiva och prisvärda sättet att marknadsföra sig på internet idag och är idag det absolut mest lönsamma sättet att marknadsföra sina tjänster, oavsett om du agerar lokalt, nationellt eller internationellt.

Hur får man sin hemsida att synas på google?


Att synas i Google är det viktigaste om du vill lyckas på internet.

Man måste upp och kriga om plats ett, två och tre på de orden man vill synas på.

Uppdatering av hemsida


Det finns flera skäl att uppdatera webbplatsen ofta. Fler uppdateringar ger mer, aktuellare och intressantare innehåll, och det gillar både Google och besökarna.

Synas på Google


Att bara synas på Google är en sak, men att synas högt upp på sökord som faktiskt ger dig mer kunder är en annan sak.

Det allra enklaste är att börja jobba med sökmotoroptimering på ett aktivt sätt och låta ett företag som Euro Horse It ta hand om dina placeringar på Google.


En ny fräsch webbplats kommer ge dig fler kunder.Euro Horse it har kraften, viljan, kunskapen och erfarenheten för att öka din synbarhet på internet.


NÖJDA KUNDER OCH ENKLA VILLKORVi tillämpar aldrig konstiga avtalsvillkor eller bindingstider, det ska vara enkelt, kundvänligt och prisvärt att anlita oss.
Euro Horse it

Webbyrå


Nyckeln till framgång


På Euro Horse it  vet vi att nyckeln till framgångsrika hemsidor, webbshopar och  webbprojekt ligger i en god relation till våra kunder. Vi är experter på digitala lösningar och våra kunder på sina affärer.


Vår uppgift  är att göra vardagen enklare för människor och företag genom en god användarupplevelse. Genom att möta såväl kundens krav som användarens behov skapar vi en intuitiv och begriplig design som uppnår största möjliga nytta. I kombination med copywriting och konceptutveckling kan vi lyfta våra kunders digitala närvaro till nya nivåer.

Upplevelse och design


Våra interaktionsdesigners tar fram en logisk innehållsstruktur och en tanke om hur innehållet kan sorteras och presenteras för att användaren omedelbart ska hitta och förstå webbplatsen.

Fler besökare till hemsida


Med naturliga flöden ser vi till att webbplatsen är lättnavigerad och inspirerande och att den leder till konvertering.

Med sitt kritiska öga hittar interaktionsdesignern nya kreativa lösningar för att ta bort eventuella irritationsmoment och i stället skapa en bekväm upplevelse som är så intuitiv att den knappt märks. Design som förhöjer upplevelsen utan att ställa sig i vägen.

Design av hemsida


Med Unik design menar vi att allt som användaren möts av är olika upplevelser. Är innehållet relevant? Tilltalande? Snabbåtkomligt? Alla dessa parametrar är viktiga i användarupplevelsen och sätter grunden för vår lösning.

Varumärke


Ett varumärke är ett kännetecken som utmärker din specifika vara eller tjänst och skiljer den från andras. Det skapar igenkänning hos dina kunder.Vi stärker ditt varumärke.


Vi får företag att växa ekonomiskt


Ett företag kan aldrig växa med bibehållen eller ökad  lönsamhet om det inte finns en tydlig struktur.

Framgångsrika företag av idag har  en stark modern hemsida. Många driver också en webbshop. Men bara genom att finnas på internet, att använda sig av sociala medier och se till att hamna högt upp i sökmotorernas träfflistor så kan man komma långt, mycket långt.


Framgångsrika företag satsar starkt och  tydligt på försäljning och lönsamhet via internet.E-handel


Vår affärsidé är att tillhandahålla e-handelssystem och tjänster som gör det enkelt för företag att bedriva lönsam e-handel.  Att automatisera hela processen - från marknadsföring, orderläggning och betalning till leverans - är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.


Ett smart e-handelssystem som optimerar hela affärsprocessen.

Effektiv E-handel är en helhetslösning, där varje funktion och modul konkret hjälper e-handlaren att uppnå högre lönsamhet eller ökad försäljning.
Effektiv marknadsföring


Kostnadseffektiv marknadsföring

Det blir svårare och svårare för företagen att sticka ut i dagens mediesamhälle, samtidigt som det också blir viktigare och viktigare. Känns som en svår utmaning speciellt om marknadsbudgeten är lite stram. Hur gör man då? Finns det riktigt kostnadseffektiv Pr och marknadsföring? De kunder som behöver vår hjälp med sin varumärkeskännedom samt öka uppmärksamheten får oftast tipset från oss att våga jobba mer med Gerillamarknadsföring. Av erfarenhet vet vi att det är en väl fungerande metod för den som verkligen vill sticka ut.


Företag som låter bli att investera i marknadsföring på internet hamnar på efterkälken och kommer inte att överleva efter ett par hårda prövningar. Företag som har en tydlig och stark webbsida som talar om vad du gör och hur man kan hitta dig kan  innebära skillnaden mellan att vinna eller förlora en order.

Effektiv webbyrå


Vi är en webbyrå med kompetens och kapacitet. Istället för att bygga en egen stor organisation, har vi valt att jobba i ett omfattande nätverk. Och det innebär att vi kan skräddarsy exakt rätt team för ditt uppdrag, med medarbetare som du bara utnyttjar när det behövs.


Med vår djupa tekniska kompetens och kreativa höjd är vi stolta att kalla oss för en fullservicebyrå. En webbyrå utan onödig prestige som vill göra vardagen lite enklare för våra kunder och deras användare.


EURO HORSE IT


VAD VI GJORT TIDIGARE


Euro Horse it it har hela tiden målsättningen att med användarvänliga och lättillgängliga IT- och internettjänster underlätta och effektivisera det dagliga arbetet för små och medelstora företag på ett kostnadseffektivt sätt.


Vi har uppdragsgivare inom skilda affärsområden med olika behov, mål, synsätt och ambitioner. Trots sina olikheter har de alla dock en sak gemensamt, och det är att de vill lösa ett affärsrelaterat problem tillsammans med oss, våra kompetenser och digitala tjänster, och därmed öka lönsamheten.


Här finns ett urval av de hemsidor vi byggt och eller sköter