Hästar till salu

 

Hästar och ponnyer till salu

 

 

 

 

 

 

 

New Forest Ponny

F- 1998. Nu finns tillfälle att köpa en mycket trevlig och fin New Forrest ponny pga tappat intresse. Han har tränats och tävlats aktivt i hoppning, hat gått bla ponnyallsvenskan år 2016. Supersnäll i alla lägen har även gått på ridskola, gillar att arbeta och skulle fungera bra för någon som söker en första ponny/läromästare. Snäll att rida ut själv eller i grupp. Aldrig varit skadad,vaccinerad, försäkrad i Agria, nyskodd. Funkar bra med alla hästar i hagen, inga problem med hundar, katter, traktorer osv. Går på lösdrift nu, ej i full kondition för dagen. Kan ses och provridas i Gnosjö. Utrustning finns att köpa till som sadel och träns, ett 10-tal täcken, benskydd, grimmor mm... allt i fint skick. Säljes för kunds räkning.

 

Mankhöjd: 137 cm

Kön: Valack

Pris: 24 000 SEK

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sto efter Zaladin

F-2016. Mycket fint gångartssto efter Tullstorps hingst Zaladin MI med tre bra gångarter! Snygg häst av god sportmodell. Mycket hanterad och van att stå uppbunden, snäll vid verkning och all hantering. Löshoppad med fin inställning och teknik. Social och självsäker, förväntas bli mellan 168-170 cm i mkh. Regelbundet verkad, vaccinerad och avmaskad. Är försäkrad för dolda fel, Breeders Trophy ansluten.

Film på löshoppning.

 

Mankhöjd: 161 cm

Kön: Sto

Pris: 75 000 SEK

 

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sto efter Zuidenwind

F- 2013. Mycket trevligt lovande sto med fina utvecklingsbara gångarter säljes alternativt uthyres till satsande rutinerad ryttare med unghästvana. Snygg modell och fin sida, lättlärd och samarbetsvillig med bra bjudning. Riden i alla gångarter i paddock och ute, tycker även det är kul att hoppa och hoppar små banor på 90 cm, mycket tömkörd i skogen. En mycket trevlig häst för framtiden!

Snäll i all hantering.

 

Mankhöjd: 163 cm

Kön: Sto

Pris: 125 000 SEK

 

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

är företaget som ska marknadsföra, utveckla, sälja och genomföra affärer och tjänster på bred front.

 

"Kvalité går före Kvantité"

Kontakt

 

Besöksadress:

Kålgårdsgatan 27

551 17 Jönköping

Postadress:

Box 525

551 17 Jönköping

Email: info@campcontinental.se

 

Copyright Euro Horse 2018 @ All Rights Reserved | Sidan levererad av Euro Horse It